17/06/2019 -

زمان بازدید : 0.13

دارای رتبه علمی پژوهشی از کمسیون نشریات علوم پزشکی کشور

کد مصوب: 411

ISSN: 2383-3033 (Print)                                  ISSN 2423-4702 (Electronic)

زمینه موضوعی:

پزشکی اجتماعی، تعیین کننده های اجتماعی سلامت، پیشگیری از عوامل خطر و بیماریها، ارتقاء سلامت، سبک زندگی سالم، تغذیه، فعالیت فیزیکی، اپیدمیولوژی، بهداشت و نظام سلامت

•  چنانچه قبلاً ثبت نام نموده اید و نام کاربری و اسم رمز دارید به  صفحه ورود بروید.
  • نویسنده جدید: ابتدا ثبت نام نمائید. یادآور می شود در زمان ثبت نام تیک مربوط به نویسنده را از (مجموعه ثبت نام) علامت بزنید.

• دسترسی به همه مقالات چاپ شده در وب سایت مجله رایگان می باشد، ولی بخشی از هزینه های بررسی و انتشار دریافت می شود. برای آگاهی از هزینه، نحوه واریز و تخفیفات به لینک الزامات پذیرش مقالات مراجعه فرمائید

• شماره جاری

مجله پزشکی اجتماعی اعلام می نماید که از ابتدای تاسیس تا تاریخ 30 دی 1396 برای پذیرش و چاپ مقالات بهیج وجه و تحت هیچ عنوانی هزینه ای دریافت نکرده است. چنانچه افرادی پولی پرداخت نموده اند یک سوء استفاده بوده و این مجله در جریان آن نبوده و هیچگونه مسئولیتی متوجه مجله نمی باشد. پرداخت کنندگان احتمالی می توانند از سوء استفاده کنندگان شکایت کنند.

از تاریخ 1396/11/1 کمک به هزینه های مجله نیز با شرایط ذکر شده در انتهای "الزامات پذیرش مقاله" به حساب دانشگاه واریز می شود.

• مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت یک مجله علمی پژوهشی دیگر به زبان اگلیسی با نام   Social Determinants of Health دارد. از همه همکاران، دستیاران و محققین تقاضا می شود، در صورت تمایل مقالات خود را برای چاپ در مجله انگلیسی از طریق سایت مجله ارسال فرمائید.

مسئولیت صحت مطالب مندرج در مقاله، به عهده نویسنده/ نویسندگان آن مقاله است.

مجله سلامت اجتماعی فصلنامه سلامت اجتماعی مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت

Creative Commons License
This journal and its contents are licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.

مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشــتی
       آدرس: تهران، خیابان دکتر شریعتی، پائین تر از میرداماد، روبروی  حسینیه ارشاد، کوچه هدیه پلاک 9 طبقه سوم
        تلفن: 1-0980 2222    فاکس: 1317- 2641    ایمیل مرکز تحقیقات: sdh@sbmu.ac.ir    ایمیل مجله: ch@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.